Pietia(lania) Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 co ma miec - no wszystko :) FAX/xero/skaner full duplex (drukowanie dwu strone) cena max 3k polecicie cos :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janec Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 HP - Color LaserJet CM1312. Drukowanie laser, kopiowanie, skanowanie, parametry drukowania: 12 str./min (czarno-biały), 8 str./min (kolor), 600 x 600 dpi. Drukuje praktycznie na wszystkim. W miarę tanio jest w doktortusz.pl. Według mnie taka w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Janiec przestan spambocie ok ? non stop ta sam firma... wez odpusc sobie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utkin Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Ma mieć wszystko? Nawet bobra, który zapodaje 1000bitów? ;) Jeśli dysponujesz taką kasą, to zainwestuj w ten sprzęt http://www.sklep-oki.pl/urzadzenie-wielofu...-c3530-mfp.html To już jest wyższa półka i na jakość na bank nie będziesz narzekał. Możesz jeszcze przejrzeć ofertę i poszukać czegoś tańszego - myślę, że znajdziesz. Ale ten model co zapodałem nie przekracza mocno granicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 niestety szef powiedzial NIE na sprzet OKI ( uprzedzony ) co moze byc : Xerox , Cannon ... polecicie cos ? niestety szefa nie prekonam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utkin Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Szef uprzedzony? A co mu Oki zrobiło? Myślę, że ta firma produkuje bardzo dobry sprzęt biurowy. Sam mam sporo do czynienia z ich drukarkami i wiem z autopsji, że są dobre. A do tego gwarancja na 3 lata i dobre serwisowanie. Ale skoro nie da się przekonać to trudno. Mam nadzieję, że nie podzielasz jego zdania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 ja nie jestem uprzedzony do zadnej z firm , ale to on placi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...