rock3t Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Witam, jeśli gdzieś na forum już jest taki temat to najmocniej przepraszam. Nie wiem jak ustawic to wszystko tak abym mial odłuch na słuchawkach, kiedyś mi się to udało, ale niestety było to dawno i zapomniałem jak to stworzyć. Karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną Gigabyte M55S-s3.Bardzo proszę o pomoc Edytowane 6 Października 2009 przez rock3t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 ustawiasz w karcie kwadrofonie, main out dajesz na przod, odsluchy na tyl. et voila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock3t Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 No właśnie ustawione jest na 4 głóśniki ale nie mam pojęcia jak to popodpinać żeby słychać było w słuchawkach tylko odsłuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 kombinuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...