Maciem Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Witam posiadam 245 zł i chcialbym zakupic rezerwuar i bloczek na cpu , tylko nie mam pojecia jakie . Posiadam juz Black Ice Pro 2 i jak narazie pompke aquael 650 l/h . Najprawdopodobniej kiedys tez dojdzie bloczek na GPU :) Myslalem nad uzywanym prosonem pro v4 albo Swiftech GTX a co do rezerwuary to myslalem nad Swiftech MCRES-MICRO ale to tylko mysli ;p sprzet taki jak w podpisie tylko w najblizszym czasie zmieniam procka na q9450 :) z gory dziekuje z odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Bloczek to polecam EK Supreme LT bardzo dobra wydajnosc i atrakcyjna cena bo od 150 - 175zł lub Watercool HK LT ~175zł to juz bys musial sam wybrac co ci sie podoba....a rez moze byc jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 EK Supreme LT widze za 155 zl to by mi zostalo 90 zl na rez a za tyle nie widze nic ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Przegladnij dzial GIEŁDA i Allegro, to moze znajdziesz jakis rez uzywke w dobrym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 przegladam caly czas , tylko jakos brak narazi czegos ciekawego( chodz moze kupie rez mcres jak sie ugadam z gosciem ) , mowisz ze ten EK Supreme LT bedzie dobry tak ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) TUTAJ masz fajny tescik ;) hmm...cos mi sie zdaje, ze Bumel mial lub nadal ma na sprzedaz rez Swifa tylko cos tam go chyba przerobil troche, takze mozesz go zapytac... SWIF REZ Edytowane 7 Października 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Jak bedziesz zainteresowany mcresem konkretniej to odezwij się na pw :P btw ostatnio d-tek był za 105zł na allegro co jest bardzo uczciwą ofertą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 oo dzieki :) to raczej juz na pewno biore ten bloczek :) a co do reza to sie popytam :) a moze zamiast tego Reza Swiftech Micro to moze jakis o-tank uzywany albo cos innego ? wielkie dzieki za pomoc :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 oo dzieki :) to raczej juz na pewno biore ten bloczek :) a co do reza to sie popytam :) a moze zamiast tego Reza Swiftech Micro to moze jakis o-tank uzywany albo cos innego ? wielkie dzieki za pomoc :wub: moze to cie zainteresuje tylko zapytaj sprzedajacego jaka cena min.... http://allegro.pl/item770777641_zbiornik_d...ia_wodnego.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Ten rez jest jakis dziwny bo ma tylko wlot i wylot, co moze byc klopotliwe w napelnianiu ukladu. Rez Swifta bedzie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 U góry odpowietrznik 1/4'' a u dołu dwie złączki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) rez bede mial w przyszlym tygodniu , a jest to Swiftech MCRES-MICRO :) mam jeszcze jedno pytanie , czy bloczek frost2gpu bedzie pasowal na 4890/5770 i czy dal by sobie rade z odprowadzeniem ciepla ? czy lepiej zostawic sobie accelero s1 ? Edytowane 10 Października 2009 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Jesli zamontujesz blok na samo GPU, to musisz jeszcze pomyslec o radiatorkach na pamieci oraz na sekcje zasilania. A ogolnie co do samego bloku to wg mnie dobry by byl jakis Prison... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) no ja wiem o tym dobrze , mam rozne radiatorki w domu to mozna je przyciac na wymiar :) Niestety fullcovera raczej nigdy nie kupie bo cena odstrasza :( A jaki blok na grafe bys polecil , w cenie ok. 100 zł ? :) Edytowane 11 Października 2009 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jesli chodzi o samo gpu to najlepszym rozwiazaniem bylby jakis uzywany Swiftech MCW60 albo MNP Prison Pro V2 GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jesli zamontujesz blok na samo GPU, to musisz jeszcze pomyslec o radiatorkach na pamieci oraz na sekcje zasilania. A ogolnie co do samego bloku to wg mnie dobry by byl jakis Prison... F2gpu spokojnie daję radę na gpu z odkrytym rdzeniem. Miałem ten blok na 4850 i dawał radę. Do tego mam zalętę w postaci bardzo niskich oporów przepływu. Do takiej grafy spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jeśli jesteś nadal zainteresowany blokami to mam na CPU - swiftech apogee gt a na GPU - swiftech mcw60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...