Arkady Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 niedawno qmpel mnie uprzedził, że od jakiejś wersji soft do łączenia się z witryną windows update w kodowanych info o moim kompe wysyła dane na temat zainstalowanego softu. mam legalne wxp, ale czasami może coś się na moim kompie "przydarzyć", a mam tam wpisane swoje dane itd. produkt mam zarejestrowany. sami qmacie, więc jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Wysyła dane i liste softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 chamy :evil: , a jaki soft temu zaradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 format c: ???? :lol: :lol: joke podobno XPantispy cos tam robi aleeee nie wierze w to :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 chamy :evil: , a jaki soft temu zaradzi? Looknij na forum Infojamy --> Jama Mastaha Tam ci doradza jak to ukrocic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 byl juz taki temacik :) jak microsoft update szpieguje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...