Gość igrok Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Co to takiego? Ze niby jakas nowa dystrybucja? Mial to ktos, jakie wrazenia? Jezeli ktos ma zamiar szczelic tekst w stylu uczulony na google to uprzedzam ze chodzi mi glownie o wrazenia i opinie, ale chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Raz to zainstalowałem i... takie dziwne niewiadomo co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 lycoris linux to już dawno było miałem ze 2 razy builde bodajże 55 tera wyszło 75 może lepszy nie wiem nie chce mi sie ego na sdi sciongać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 no zorbiony jest na wzór Xp ma w standardzie wine itp i sam prubuje to wine pszy exe odpalać i tak to jak zwykły linux co tu dużo mówic nie jest to rewelacyjne getoo ani suse ale wersja dla biurowców którzy nie majo kasy aa chcą coś umieć i mieć podobne do winxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTO Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 kiedys to miałem zainstalowane i chodzilo dosc fajnie, wszystko sam wykryl , instalacja bardzo prosta, tylko brak kompilatora dal o sobie znac , chyba w wersji free nie jest on dostepny. / przynajmniej ja nie mialem/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 To kijowo mialem nadziej e ze polacze [brzydkie określenie na linuksa] z winxp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a jak zrobic spolszczenie tego lycorisa ? blagam, pomocy ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Własnie i ja mam tego lycorisa i cos nie bardzo chca sie uruchamiac programy windowsowe zaznaczam jestem zielony w linuxie ,potrzebne mi toto do kompa w firmie powiedzcie jak uruchomic wtym wine jakis program dosowy lub windowsowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wine program.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...