M3rol Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Pomóżcie jeśli możecie jestem świeżym użytkownikiem laptopa dostałem z usa od brata a stwierdzma ze vista to szit i jeśli ktoś w stanie umiał by mi pomoć był bym wdzięczny chcę zrobić downgrade z visty na xp ale nie moge znaleźć sterowników help me ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Najprościej spisać urządzenia z menedżera / everesta i szukać :] BTW karta dźwiękowa to IDT High Definition Audio? Jeśli tak, to odpuść sobie xp'ka - nie znajdziesz odpowiedniego sterownika do niej :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 ZAPOMNIJ !!!!! Nie bedzie ci działac np panel dotykowy... itd .... po prostu nie ma wsparcia pod XP ... najpierw wez sprawdz czy znajdziesz cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...