mynka Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Witam Ostatnimi czasy mam problem z Emule (v0.49c) Emule łączy się bezproblemowo z eD2K Network (Hghi ID) nie udaje się połączyć z Kad Network (status connecting) transwer wysyłania i odbierania wynosi 0 :sad: Więcej zauważyłem że Emule nie jest w stanie ustalić wersji gdyż po uruchomieniu opcji sprawdzania czy jest dostępna nowa wersja Emule zaleca upgrade twierdząc że jest zainstalowana wersja 0.49a. Innym dziwnym zachowaniem jest to że po wejściu na osloskop net po klknięciu na link link ten nie jest dołączany do plików ściągnych przez Emule Problem ten najprawdopodobniej powiązany jest z nowym ruterem Netgear DG834G gdyż pojawił się po tym gdy padł mi poczciwy linksys i zastpiłem go Nergarem. System jakiego używam to MS Vista w wersji Ultimate Byłbym wdzięczny za pomoc bo nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać a życie bez Emule jest po prostu smutne :sad: Edytowane 8 Października 2009 przez mynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede19 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Oficjalka czy jakiś mod ? Sprawdź przekierowania portów. Co do klikania w linki musisz je chyba powiązać z programem. Ewentualnie napisz temat na jakimś forum specjalizującym się w konfiguracji emule np. ShareOsiol.com. Edytowane 8 Października 2009 przez speede19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...