Skocz do zawartości
Hopes

A4tech Z Serii X7 Czy Ie 1.1a(razerda)?

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam sie nad kupnem jednej z wyzej wymienionych

wiadomo ze IE jest gorsze od DA ale cena takze gra wysoka role poniewaz ich poprostu nie ma

gram w call of duty 1.1 (gra fps) sprzet stary, mozna sie domyslec z braku portu usb 2, ale wystaczy mi taki jaki mam - myszka jednak jest calkiem zjechana po kilku latach uzywania a4tech wop-49

a moze wogole inna mysz? ale podkreslam ze chce nia grac w swoja ulubiona gierke inaczej bym korzystal z 3 mych jakich juz mam (lepsza wymienilem)

prosze was o rade i nie dajcie dlugo na siebie czekac pls :D

zastanawiam sie rowniez czy jakas myszka a4tech z serii x7 podolala by moim wymaganiom

Edytowane przez Hopes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie nad kupnem jednej z wyzej wymienionych

wiadomo ze IE jest gorsze od DA ale cena takze gra wysoka role poniewaz ich poprostu nie ma

gram w call of duty 1.1 (gra fps) sprzet stary, mozna sie domyslec z braku portu usb 2, ale wystaczy mi taki jaki mam - myszka jednak jest calkiem zjechana po kilku latach uzywania a4tech wop-49

a moze wogole inna mysz? ale podkreslam ze chce nia grac w swoja ulubiona gierke inaczej bym korzystal z 3 mych jakich juz mam (lepsza wymienilem)

prosze was o rade i nie dajcie dlugo na siebie czekac pls :D

Z dwojga złego lepiej Razer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kyle slyszalem ze razer da i mamba ale to juz bezperzewodowa sa jednymi z najlepszych bynajmniej stworzonych przez razera

co do da slyszalem i czytalem nowinke ze ulepszono gryzonia do 3600 dpi

czekam na inne propozycje m.in myszkek a4tech z serii x7

Edytowane przez Hopes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi