Hopes Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) zastanawiam sie nad kupnem jednej z wyzej wymienionych wiadomo ze IE jest gorsze od DA ale cena takze gra wysoka role poniewaz ich poprostu nie ma gram w call of duty 1.1 (gra fps) sprzet stary, mozna sie domyslec z braku portu usb 2, ale wystaczy mi taki jaki mam - myszka jednak jest calkiem zjechana po kilku latach uzywania a4tech wop-49 a moze wogole inna mysz? ale podkreslam ze chce nia grac w swoja ulubiona gierke inaczej bym korzystal z 3 mych jakich juz mam (lepsza wymienilem) prosze was o rade i nie dajcie dlugo na siebie czekac pls :D zastanawiam sie rowniez czy jakas myszka a4tech z serii x7 podolala by moim wymaganiom Edytowane 11 Października 2009 przez Hopes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 zastanawiam sie nad kupnem jednej z wyzej wymienionych wiadomo ze IE jest gorsze od DA ale cena takze gra wysoka role poniewaz ich poprostu nie ma gram w call of duty 1.1 (gra fps) sprzet stary, mozna sie domyslec z braku portu usb 2, ale wystaczy mi taki jaki mam - myszka jednak jest calkiem zjechana po kilku latach uzywania a4tech wop-49 a moze wogole inna mysz? ale podkreslam ze chce nia grac w swoja ulubiona gierke inaczej bym korzystal z 3 mych jakich juz mam (lepsza wymienilem) prosze was o rade i nie dajcie dlugo na siebie czekac pls :D Z dwojga złego lepiej Razer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 kyle jesli sa zle to podaj propozycje i cene orientacyjna jakbys mogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Kyle poleci A4techa ;) A ogólnie bierz Deathaddera, używam praktycznie od premiery i 0 problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Kyle poleci A4techa ;)Dokładnie polecam model A4Tech X-738K - rewelacja. Na pewno odradzam Razer DiamondBack 3G - syf . Razer DeathAdder nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) kyle slyszalem ze razer da i mamba ale to juz bezperzewodowa sa jednymi z najlepszych bynajmniej stworzonych przez razera co do da slyszalem i czytalem nowinke ze ulepszono gryzonia do 3600 dpi czekam na inne propozycje m.in myszkek a4tech z serii x7 Edytowane 11 Października 2009 przez Hopes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...