alCatraz Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Szukam kości (2x2) bezproblemowo współpracujących z płytą P7P55D. Możecie coś polecić w cenie do 350zł? Na razie namierzyłem G.Skill 2GB 1333MHz CL8 HK [F3-10600CL8D-4GBHK]. Czy ktoś używa tych kości i chce się podzielić spostrzeżeniami? Planuję OC procka na tej płycie (i5), chciałbym wiedzieć czy te kości się nadają, ew. usłyszeć o innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 w sprawie ramu namierz QVLa do tej płyty... a tu efekty podkrecania nowej platformy... tak na ostudzenie zapalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Kość jest na QVL. Pytanie czy nie zablokuje ona mojego OC (wszak kość jest raczej low-endowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shamtu Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 w sprawie ramu namierz QVLa do tej płyty... a tu efekty podkrecania nowej platformy... tak na ostudzenie zapalu. Kurcze nie za ciekawie to wygląda. Znasz może ustawienia przy których to się stało? Ja bym to wrzucił do wątku o i5 może podziała to co niektórym na wyobraźnię. Jak dla mnie wygląda to ta mocne spawanie czyli jakąś usterka płyty zwarcie albo faktycznie coś się spaliło w procku a to tylko syf po palonym krzemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 a tu efekty podkrecania nowej platformy... tak na ostudzenie zapalu.aż głupio oddać na gwarancję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Panowie, proszę nie robić offtopa, nie zakładałem tego tematu by dyskutować o spalonych prockach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 przejmujemy temat ;) zerknij tutaj, może coś cię zainteresuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Po pcb widać że gigabyte :lol2: i jakie było napięcie spawania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...