PelikanQ Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Witam.Posiadam dość starego(w lutym dobije 3 lata) laptopa. Procesor Celeron M 1,6Ghz 446 Ramu 64 mb grafiki zintegrowana karta (VIA/S3G UniChrome Pro IGP) Kumpel chciał,abym przetestował jego gierkę.Ok rozpakowałem pliki,otworzyłem .exe i ekran mi mrygnął i plik .exe się nie włączył.Gra nie jest jakaś super extra typu Assasin Creed II,czy Prototype.Jest to gra 2D oparta na bibliotekach allegro.Próbowałem zmienić zgodność - nic to nie dało.Kolega wspominał,że na kilku innych komputerach gra chodzi bez zarzutu.W czym tkwi problem? Pozdrawiam PelikanQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siatka Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Witam.Posiadam dość starego(w lutym dobije 3 lata) laptopa. Procesor Celeron M 1,6Ghz 446 Ramu 64 mb grafiki zintegrowana karta (VIA/S3G UniChrome Pro IGP) Kumpel chciał,abym przetestował jego gierkę.Ok rozpakowałem pliki,otworzyłem .exe i ekran mi mrygnął i plik .exe się nie włączył.Gra nie jest jakaś super extra typu Assasin Creed II,czy Prototype.Jest to gra 2D oparta na bibliotekach allegro.Próbowałem zmienić zgodność - nic to nie dało.Kolega wspominał,że na kilku innych komputerach gra chodzi bez zarzutu.W czym tkwi problem? Pozdrawiam PelikanQ być może nie była to gra tylko serwer. kolega mógł ci dać go aby mieć dotęp do twojego komputera. jakiego używasz antywira? polecam przeskanowanie komputera F-Secure'm IS 2010. jeżeli to serwer, to on powinien go znaleźć. może być problem z jego usunięciem, dlatego zalecam wstawienie logów, żeby mógł je ktoś obejrzeć i sprawdzić czy to faktycznie wirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...