Ozzy_diamond Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Właśnie wyszła taka płytka, co o niej sądzicie, czy widzieliście jakieś recenzje, jak tak to zapodajcie. Mnie najbardziej interesuje O/C :wink: A i cena do przyjęcia 550zł. Za tydzień - dwa zmieniam płytę i muszę wybrać między tym chipsetem a sis655. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A może na innych producentów poczekać lub na tego abita Też cena do przyjęcia, tylko czy do Polski dojedzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Ej co jest, czy wszyscy przesiedli się na AMD :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 TAK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 TAK :D No to kurde jestem na pustyni 8) A jeszcze nowa MSI 875P Neo(MS-6758) za ok 850zł :wink: Ale nie wiem jak ona w praktyce chodzi :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...