maqu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Moze kupowal ktos komputer w jednym ze sklepow sieci apollo(www.apollo.net.pl) bo sam chcialbym kupic w tym sklepie a nie jestem co do niego przekonany. Moze ktos ma jakies uwagi albo opinie na temat tego sklepu? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ja szczeze mowiac po raz pierwszy slysze o takiej nazwie sklepu.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Cze jeszcze nigdy tam nic nie kupilem ale są lepsze sklepy z lepszymi cenami np. www.pcprojekt.pl Polecam ostatnio tam się zaopatruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Widzisz chodzi mi aby sklep byl w moim miescie zeby serwis w razie czego byl pod reka - sprawy gwarancyjne itp. itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A apollo jest w Kielcach z tego co widziałem to sklep wysyłkowy pcprojekt jest w Krakowie z Kielc to przecież nie jest wcale tak daleko a co do servisu można im wierzyć LG 48x został wymieniony w ciagu tygodnia i to na 52x. Jeżeli chcesz kupic całego kompa to moim zdaniem warto można spokojnie zaoszczędzić z 300 zł, albo za tą kase kupić coś lepszego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...