NeonPPC Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a moze mi ktos powiedziec jak wlaczyc ta sale treningowa ?? tak jak opisalem, bo ta co sie tylko strzela do ziomkow to hest hu jo wa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no ja znam tylko tą co sie strzela do ziomków.. a jak chcesz sie z kimś chwile ponaparzać to sobie odpal ten poziomik z Cujo ;) dla mnie spoxik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a yak sie dostac na ta co sie strzela do ziomkow?? =]...teraz dostalem cracka od trinity i tez nie wiem z kad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do niego haslo =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 cracka ona Ci podaje.. wpisujesz crack 8ram potem zdaje sie handshake.. logujesz sie na LOGOS: .. dajesz sie zrobić w balona.. a potem juz za rączke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 spox pokapowalem od razu jak sie rozlanczylem z tym 8ram,ale wlasnie nie wiezialem co dalej =] thx ==]...tyle ze nie wiem co to to handstike..czy co tam napisales... =] zobaczymy =] numerek mam z cracka... mhm... ide kombinowac =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 atakie mam jeszcze pytanko...wszystkie inne kody wypatrzylem...hasla tez...ale gdzie ty to handshake zauwazyles?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 qrde podaj mi ktos adres stronki gdzie sa wszystkie instrukcje do hackingu w matrixie PLZ !~!!!! THx! !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Instrukcje??? Moge ciopisać jak go trzeba przejść...ale jak ci chodzi o cheaty i numery broni ktorą sie dropuje to nie mnie pytaj =] ale solucje moge napisac =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ale ten hacking od początku do końća prowadzi Cie za ręke ;) zpróbuj sam ;) przynajmniej odrobinke satyswakcji bedzie ;) to naprawde jest oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ok to porpsze o solucje bo troche rzeczy mam (kody,nr. tel. , komendy) tylko nie wiem hasel np do Virtual.......ehhhhh. Prosze o ta solucje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Mam pytanie... Jak ustawić tą grę na full wypas.. kurde głupi jestem jak but... nie wiem czy zaznaczam czy odznaczam,,, jakies suwaki dałem na maksa ... Tak Miałem zapytać. Jak się okazało ta gra ma "specyficzna" grafikę... coś takiego jak Q1 na tej dopałce z bajerami ala Doom3... dziwne... Tak czy inaczej jestem po pięciu minutach gry i niezbyt miłe wrażenia. Ale przynajmniej takich strasznych wymagan nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Powiem wam jedno... jak sie pokona chińczyka to ta ucieczka przed agentami staje sie nudna ;).... ja myslalem ze sie tylko przerywnik filmowy zmieni[bo pierwsze przegralem ;) hehehe i fajna akcja sie dziala.... gonily nasza "łódź" te meduzy a ja do nich stryelalem ;)]... a tak zwiewm i zwiewam przed tymi agentami ;/. Jedno jajo znalazlem.... nie pomyslalem gsdzie uciec odpaliłem bullet time i wyskoczyłem ze schodow na sąsiedni budynek a agenci spadli i sie pozabijali :D hehehe =] .... tyle ze potem ja tez spadłem ;/ ;).Tak wogole to duo mi jeszcze zostalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Solucja do hackingu ;) Ok.... lets go =][to co od kresek to sa hasla =]]: 1.Login -Guest 2.Virtual -Frozenfish[powinno sie zalogowac na red... jak na blue to wpiszcie tracekill jak sie wam bedzie system wiechal i timer odliczal] 3.Mail[spisujemy ostatni numerek...przedostatni tez mozna bo sie tez z kims polaczymy ;))...wiem z kim ale ni che zdradzac ;)] 4.Dial+numerek 5.PORTKEY -942 6.Crack -8RAM 7.Handshake 8.EMP 9.Finito w wielkim skrucie =] .... jakby co do mamy dyski: a: b: v: ram: logos: jakby ktos przypadkiem o ktoryms nie wiedzial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 thx very much Kanghoy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a mam takie pytanie do czego sluzy training na dysku RAM bo tam pisze swordtraining i nie ta komenda nie dziala a pisze tak jak trzeba, moze cos trzeba sciagnac ??? nie wiem......aha i jeszcze raz dzieki..przeszedlem caly hacking :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a mam takie pytanie do czego sluzy training na dysku RAM bo tam pisze swordtraining i nie ta komenda nie dziala a pisze tak jak trzeba, moze cos trzeba sciagnac ??? nie wiem......aha i jeszcze raz dzieki..przeszedlem caly hacking :P Użyj TRAINING SWORDTRAINING.DSK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 EEE...przeszedlem....najbardziej wnerwiajaca rzecz w trej grze???Prowadzenie pojazdow przez Niobe ;P[gralem Ghostem].... i teraz mam pytanie... wlazlem do hackingu i wklepalem trenin zaaktywowalem miecze[sword weapon enabled]...tyle ze mi napisalo ze wzięło .bio niobe a nie ghosta.... yak mam to wlaczyc do cholery??? No i chyba musze jeszcze niobe przejsc...bo nie mam wszystkiech filmikow odkrytych ;(.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 właśnie też niby nie mam wszystkich filmików :( i nie wiem czemu.. bo to w sumie glupie.. filmik widzialem jak przechodzilem.. a teraz go sobie juz obejrzec nei moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Dobra,ale co z tym swordem?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Dobra,ale co z tym swordem?? :) Spróbuj to wpisać dwa razy pod rząd bo jak wpisałem raz to mi uaktywniło dla Niobe, potem wyszedłem z hackingu włączyłem grę pobawiałem się mieczem włączyłem jeszcze raz hacking, wpisałem ponownie "training..." to uaktywniło dla Ghosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Kurcze mam problem z dzwiekiem. W filmikach jest. Oprocz tego pierwszego,a w grze nie ma. Jakis pomysl jak to rozwiazac? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Kurcze mam problem z dzwiekiem. W filmikach jest. Oprocz tego pierwszego,a w grze nie ma. Jakis pomysl jak to rozwiazac? Pozdrawiam Spróbuj zainstalować patcha 1.52 i wyłącz dodatkowe efekty typu EAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Hejka Ludzie jak to zmusić aby poszło na Xp przy odświeżaniu 85 wyskakuje błąd device :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 wlasnie sobie skolowalem ta gierke ale jedno mnie zastanawia czy wam tez tak skacze ta gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 wlasnie sobie skolowalem ta gierke ale jedno mnie zastanawia czy wam tez tak skacze ta gra? Przy rozdzielczośći 1024x768 i antianalising x5 chodzi płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 wlasnie sobie skolowalem ta gierke ale jedno mnie zastanawia czy wam tez tak skacze ta gra? Przy rozdzielczośći 1024x768 i antianalising x5 chodzi płynnie no dobra ale jaka ty masz grafe a jaka ja... u mnie ta gra ogulnie zachowuje sie bardzo dziwnie czasami sie grafa kaszani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 refresh lock! Bo to przez refreshforce jest :P na refresh locku szystko dziala ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 refresh lock! Bo to przez refreshforce jest :P na refresh locku szystko dziala ok ;) Używam refresh toola on tak daje? a nie ma jakiegoś patcha na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak zrobic aby tekstury i grafika byla lepsza pomijając te kwadratowe ryje u mnie nie widac róznicy czy filtrowanie podwójne czy anizo x???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Wylacz LOD-a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...