KiNDer Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hm, cholera tyle jest tematów o problemach z ta grą, że aż się gubie. Niestety w żadnym z nich nie znalazłem słowa o problemach z instalacja, który u mnie wystepuje. Podczas instalki z 2 CD, nagle wyskakuje błąd z niewłaściwym woluminem, pluje się o włożenie innej płyty. Żadna zmiana nie przynosi efektu. Gdy wkładam 1 Cd to instalką się zawiesza. Kumpel na 98 zainstalował bez problemu, a drugi na xp miał ten sam błąd. Łatwo sie domyślic ze mam Windoła Xp Prof. Spotkał się ktoś z tym problemem? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ludzie jest taka misja w tej grze gdzie jadę policyjnym gonię samolot i mnie dopada na końcu 4 samochody policujne i nie wiem jak strzelać z tego trupa?? zna ktoś odpoweidź?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam problem, dochodze do misji gdzie jade samochodem i ściagaja mnie agencji i policja. Bodajże dziesita misja no i wywala mi gre do windowsa:( Niewiem co zrobic - zna ktos na to lek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wiesz szkoda grać w tą grę ja ją przeszłem w 3 dni po trochę i nakońcu uciekasz przed robotami statkiem i strzelasz do nich i gubisz je i koniec gry napisi i papa :) co za kicz!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a czy gra kończy sięn a tej scenie z uciekaniem przed tymi <span style="color:red;">[ciach!]</span>ami i strzelaniem do nich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a czy gra kończy sięn a tej scenie z uciekaniem przed tymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i strzelaniem do nich?? cHODZI CI O TE ROBOTY CO UCIEKASZ STATECZKIEM kLOJENTKA PROWADZI TY SZCZELASZ?? jAK TAK TO JEST TAK ŻE TEN KOLEŚ CHINCZYK CO SIĘ Z NIM KLEPIESZ JAK Z NIM PRZEGRASZ TO WLASNIE STRZELASZ DO TYCH ROBOTOW, A JAK WYGRASZ TO JEST INNACZEJ, Z AGENTAMI SIE KLEPIESZ I PRZEDNIMI UCIEKASZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a czy gra kończy sięn a tej scenie z uciekaniem przed tymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i strzelaniem do nich?? cHODZI CI O TE ROBOTY CO UCIEKASZ STATECZKIEM kLOJENTKA PROWADZI TY SZCZELASZ?? jAK TAK TO JEST TAK ŻE TEN KOLEŚ CHINCZYK CO SIĘ Z NIM KLEPIESZ JAK Z NIM PRZEGRASZ TO WLASNIE STRZELASZ DO TYCH ROBOTOW, A JAK WYGRASZ TO JEST INNACZEJ, Z AGENTAMI SIE KLEPIESZ I PRZEDNIMI UCIEKASZ :) jak wygrasz z chinczykiem to najpier uciekasz przed agentami a pozniej i tak strzelasz do robotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a czy gra kończy sięn a tej scenie z uciekaniem przed tymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i strzelaniem do nich?? cHODZI CI O TE ROBOTY CO UCIEKASZ STATECZKIEM kLOJENTKA PROWADZI TY SZCZELASZ?? jAK TAK TO JEST TAK ŻE TEN KOLEŚ CHINCZYK CO SIĘ Z NIM KLEPIESZ JAK Z NIM PRZEGRASZ TO WLASNIE STRZELASZ DO TYCH ROBOTOW, A JAK WYGRASZ TO JEST INNACZEJ, Z AGENTAMI SIE KLEPIESZ I PRZEDNIMI UCIEKASZ :) jak wygrasz z chinczykiem to najpier uciekasz przed agentami a pozniej i tak strzelasz do robotow Aha czyli nie opłaca się wygrywać z chińczykiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 warto warto :twisted: :twisted: Fajnie się tłucze agentów i jak fajnie ich się wyrzuca z rusztowania :) BTW: w pewnym momencie można zdobyć granatnik ,ale pytanie : po co mi on skoro gdy szczele do agenta z niego to on nawet nie drgnie 8O 8O BTW2: jest moze jakiś kod na "posiadanie umiejętności Neo" tzn. zabijanie agentów? Tak fajnie dać agentowi po mordzie, ale nie można go zabić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 juz doszlem , któtka gra, 4 godziny i koniec :) ale spoko sie gralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASzynka Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Gram na normalu i mam maly problem z przejsciem helikoptera. Kurde, niby proste, ale ten helikopter wytrzymaly :( To proste tylko zdobadź jakąś maszynywe od SWAT gdy rozwalisz już jednostke SWAT ktura wyszła z helikoptera i będzie on leciał w lewo i strzelał schowaj się za ścianoł potem gdy zacznie lecieć na dach by wypuścić jednostke SWAT wyciągnij maszynuwe podejć do okna i naparzaj w helikopter Jeśli się postarasz to ci to pujdzie już za pierwszm razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 @ASzynka Pr0 user ;] Kub sopie najpierf slownik ortokrawiczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mam cos takiego ze po wlaczeniu Focus spada mi wydajnosc z 60 do 8 klatek i to niezaleznie od lokacji a to nie jest chyba wina sprzetu ani sterow (71.81) - wszystko chodzi ok do momentu wlaczenia focus. Ktos wie jak sie tego pozbyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serator Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Od nie dawna mozna nabyc ta gierke za 20 zl w kiosku lol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Dokładnie, jest w Extra Grze. Nabyłem ją bo chciałem przypomnieć sobie tamte klimaty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Odkopuję, gdyż mam problem z jasnością. Na 8 letnim CRT 17" jest wszystko OK, bez ustawiania opcji... a na 19'LCD jest dość ciemno... :[ I pytanie, mianowicie : w opcjach mam Gamma i Brightness... co wybrać, by trochę podjaśnić obraz...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...