Viners Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 kupuję nowy komputer, i zastanawiam się nad obudową.. mogę na nią wydać maks. ~300 zł, i chciałbym żeby była bajerancka, tzn. z oknem z boku, ew. jakieś podświetlenia.. po obejrzeniu wielu różnych ofert spodobała mi się NZXT Alpha Black. prosiłbym o opinie czy warto ją kupować, i ewentualnie propozycje jakichś innych (lepszych?) w podobnej cenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Aż taka bajerancka to ta Alpha nie jest, ja bym wybrał Xigmatek Midgard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viners Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 ale mi ta Alpha w miarę się podoba.. a ten Xigmatek jest ładny, ale niestety nie ma go na esc.pl. a ja muszę mieć jakąś obudowę stamtąd bo tam jutro zamawiam cały zestaw. dlatego prosiłbym o opinię czy warto wziąć tą Alphę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 W tej cenie dostaniesz Cooler Master Gladiator albo Dominator (do wersji z oknem musiał byś trochę odpłacić) albo Antec 300. Wszystkie mają zasilacz na dole obudowy to wg. mnie spory plus i niezły cable management. Odnośnie okna... zawsze możesz je sobie zrobić sam, akurat to w NZXT Alpha jest zrobione kompletnie bez sensu, poza tym jak już chcesz pokazywać wnętrze budy to musi tam być coś ciekawego do pokazania, musiał byś coś zrobić choćby z tym szarym wnętrzem. Powiem Ci tak, ja mam Domintora i jestem z niego b. zadowolony, ale jak bym miał teraz kupować obudowę to poważnie zastanawiał bym się nad właśnie CM Dominator i Xigmatek Midgard, chyba ze wskazaniem na tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...