panzar Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 no właśnie ostatnio tak sobie patrzę i myślę czy aby nie złożyć nowego kompa na RIIG - płyta w formacie mATX, i nie wykorzystać tego do stworzenia mini kompa, ale w co go upakować? szukałem chwilę w necie i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. ale w oko wpadły mi dwie obudowy, pierwsza to antec p180 mini. ale jak na obudowę przystosowaną do micro ATX to ona jest większa od mojego obecnego klocka do pełnych ATX'ów!!! drugą opcją jest nzxt rouge. ale mam obawy co do miejsca umocowania zasilacza. czy nie będzie przeszkadzać w montażu konkretnych rozmiarów chłodzenia na proca??? nic innego konkretnego nie widziałem ale jak ktoś jeszcze coś wie/widział jestem otwarty na wszelkie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Mam kostkę A+ Blockbuster Storm, w niej zasilacz nie przeszkadza w zamontowaniu jakiegoś konkretnego coolera, ale trzeba by wyciąć kawałek ramy samej budki ;) W NZXT nie powinno być z tym problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 mugen czy coś w ten deseń się zmieści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 zajrzałem do wnętrza swojego Blockbustera i jednak raczej jakieś konkretniejsze chłodzeni tam nie wejdzie. Chyba że jakiś Scythe Shiriken, Big Shuriken, pewnie i Ninja Mini się zmieści. Ale najlepiej chyba jakiś nieduży WC-cik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) tak sobie myślę że może zasilacz dać gdzieś obok po za obudową. :D dobra jak przyjdzie nowy komp to pewnie wybór padnie na rouge ;). dzięki za pomoc! Edytowane 11 Października 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...