Qki86 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Witam, Jeden z moich dysków Seagate 120 (najstarszy) odmówił posłuszeństwa dzisiaj a mam/miałem na nim bardzo ważne dane. Nie mam dostępu do największej partycji :/ Juz kiedyś był problem z tablica partycji ale udalo sie przywrócić. Co moge zrobić żeby odzyskać dostęp do tej partycji a przynajmniej żebym mógł mieć jakikolwiek dostęp do danych? Prosze pomóżcie. Czy może wyzerować MBR czy to wyzeruje również dysk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 program do odzysku danych(na przykład "get data back") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Zacznij od programu TestDisk. Opisu użycia szukaj na forum i w Sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...