AwanGarda Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Mam raczej nietypowy problem i nie mam większego pojęcia, gdzie w ogóle prosić o pomoc, więc zaczyna tutaj. Poszukuję (w internecie) wysokiej jakości obrazów "Krzyk" i "Madonna" Muncha, w celu wydrukowania w studio fotograficznym i zawieszenia na ścianie w antyramach <_< Problem w tym, że to co znalazłem (przez google grafika) jest w bardzo małej rozdzielczości, a chciałbym wydrukować to w formacie A3, oczywiście niekoniecznie w perfekcyjnej jakości, ale żeby po prostu dobrze to wyglądało. Jako że nie mam bladego pojęcia, gdzie w ogóle szukać o tym jakichkolwiek informacji, piszę tutaj, z nadzieją, że ktoś będzie bardziej zorientowany i mnie nakieruje. (Wydrukowanie sobie reprodukcji obrazu i powieszenie jej na ścianie jest legalne, mam nadzieję?) Z góry dziękuję wszystkim za wszelką pomoc w realizacji mojego widzimisię :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone77 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Niestety prawo zabrania reprodukcji Muncha. nie minęło 70lat od śmierci artysty :( Tak więc zdjęć do kupienia w necie raczej nie znajdziesz no chyba że te nielegalne. Polecam www.luelue.pl może ci coś przpasuje z tych których reprodukcje można robić. Pozdrawiam Arczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...