davids80 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Witam. Mam dylemat i nie wiem na co się zdecydować. Planuję zmianę grafiki i zasilacza (obecny nie da rady do mocniejszego GPU). Na ten cel mam przeznaczone około 1100 zł. Rozważam: - GALAXY GeForce GTX 275 896MB DDR3 lub Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 Vapor-X - BEQUIET STRAIGHTPOWER E6-500W Nie jest to jednak ostateczna decyzja. Wasze pomysły chętnie wezme pod uwagę. Zastanawiam się także czy nie wstrzymać sie póki co do przyszłego roku i "może" wtedy zdecować się na HD5850 o ile ceny trochę spadną. Z drugiej strony czekać to można zawsze i wtedy nic się nie kupi.... Obecnie jade na 9600GT, ale jak wiecie nie daje on rady do rozdziałki 1680*1050. Reszta sprzętu w podpisie. Co radzicie??? Edytowane 11 Października 2009 przez davids80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Dozbieraj do HD5850. Jaką masz serię proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davids80 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jaką masz serię proca? ... no właśnie tą :razz: 0922APMW. Dlatego też bedę wymieniał Mobo. Nie pisałem o tym, bo tu akurat jestem zdecydowany na Gigabyte GA-MA770-UD3 rev.2 aby iść po jak najniższych kosztach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jeśli chcesz się bawić w OC grafy, to jeśli będziesz brał HD4890 to wersje na referencyjnym PCB, ponieważ softowo można regulować napięcia. Moja rada jest taka: jeśli możesz dozbierać trochę kasy, to warto zainwestować w HD5850 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...