mice6 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 witam posiadam tuner Pionier BCT 1530 na platformie Cyfry +. chciałbym przerobić kartę abonencką... tylko teraz pytanie jak?? wiem że ruscy udostępniają takie kody ale nie mam pojęcia jak je znaleźć:/ wiem że można wgrać innego softa i listę kanałów do tego tunera... wcześniej to był tuner mojego kuzyna, który miał przerobioną kartę, a cyfra zresetowała kody:/ ale nie wiem co to da:P plz o pomoc oczywiście chodzi mi o to żeby mieć pełny pakiet... oficjalnie mam pakiet mini:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 oczywiście chodzi mi o to żeby mieć pełny pakiet... oficjalnie mam pakiet mini:/Ależ nic prostszego! Wystarczy wykupić interesujący cię pakiet, pani z obsługi klienta z pewnością wytłumaczy procedurę. W międzyczasie dam Ci 14 dni na dokładne przemyślenie plusów i minusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...