gixy105 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Witam, liveboxa mam dopiero od tygodnia, dzisiaj postanowiłem go przenieść w inne miejsce i po przeniesieni nie chce sie połączyć z internetem. Sprawdzałem na innym kablu i dalej to samo, stary modem od Tp speedtouch sie łączy bez problemu. Po prostu wszystko sie swieci jak normalnie ale cały czas miga ta dioda z @. Podczas instalacji LB na kompie wszystko ładnie sie wykrywa poprzez wifi, inicjalizacja przechodzi bez problemu tylko właśnie z netem sie nie chce połączyć. Jak to naprawić ? Co sie stało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jeśli małpa miga szybko, to znaczy, że nie ma synchronizacji. Może źle podpiąłeś do niego kabelek, albo podpiąłeś do niewłaściwego gniazda. Są dwa: PHONE i LINE. Powinieneś podpiąć do tego drugiego. Jeśli miga powoli, to się synchronizował i powinien się automatycznie połączyć (wtedy świeci ciągłym). Ewentualnie wejdź na panel przez przeglądarkę i zobacz co tam wyświetla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...