WojtekF Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Dziś w nocy moje mieszkanie zostało okradzione. Gdyby ktoś z Bydgoszczy lub okolic miał okazję kupić po bardzo preferencyjnej cenie coś z poniższego sprzętu, proszę o info (froelich@wp.pl) Notebook Aristo FT8800, Celeron 700, 256 RAM, 10 GB HDD LCD 17" Belinea 101730 LCD 15" LG 563LE USRobotics 56K zewnętrzny ECS K7S5A, Duron 1200, 2*256 Kingston, 2*40 GB Caviar, DVD-RW LG Cecha charakterystyczna - wszystko jest bez oryginalnych zasilaczy (zostały mi na otarcie łez). Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 wspolczucia .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Przykro mi.... :( Szkoda. A co Ty w tym czasie robiles??(mniemam ze nie bylo Cie w mieszkaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 hmm wąstpie aby sprzęt był na terenie bydgoszczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ehhh co za skur**** z tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego w dupe zlodzieja... miales ten sprzet "oznaczony" na policji ?? Czasem pomaga.... Wspolczuje straty; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 NIestety s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynstwo sie szerzy u nas a zlodzieje sa bezkarni. Dlatego najlepszym zabezpieczeniem jest ubezpieczenie mieszkania na wypadek kradziezy - nie sa to ogromne koszta a jak by co straty nie beda az tak bolesne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Prykro mi :( . Ja bym strate kompa nie przezył. :( Chyba czeba będzie zaniedługo na noc komputer wynośić do piwnicy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Prykro mi :( . Ja bym strate kompa nie przezył. :( Chyba czeba będzie zaniedługo na noc komputer wynośić do piwnicy :lol: ...gdzie masz wieksze prawdopodobienstwo ze Ci ukradna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 hmm wąstpie aby sprzęt był na terenie bydgoszczy :( A po czym wnosisz? Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...