Quintrix Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Link do obudowy http://www.lian-li.com/v2/en/product/produ...ndex=63&g=f Jakie polecilibyście wentylatory 2x 80mm na tył i jeden 120mm z przodu? Zależy mi na dobrym stosunku wydajności do ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Dla mnie ciche są silentium pc zephyr , co prawda mam w budzie tylko 120 , tak że nie mogę nic powiedzieć o 80 i według mnie mają zadowalającą wydajność. Zastanawiałem się przed zakupem także nad scythe flex , jednak wygrały względy ekonomiczne (cena x 3,5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Na zephyrach się zawiodłem. Mam wersje 120mm i 92mm. 92 po miesiącu zaczął terkotać a z 120 wyciekł jakiś płyn, nie wiem co to było <_< A co myślicie o akasie Link albo revoltec dark blue? Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Revolteki możesz sobie darować, Akasa generalnie nie jest zła. Ze 120 polecił bym Scythe Gentle Typhoon, S-Flex, albo Slip Stream, w zależności ile kasy na to chcesz przeznaczyć. 80-ki Noiseblockera, są ciche ale przeciągu Ci nie zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...