obcyxxx Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Witam:) Zamierzam rozdzielić internet (radiówka), tylko nie wiem jaki mam kupic router i access point, na co mam patrzeć przy zakupie i za ile? Kabel który idzie z anteny do komputera to "koncentryk" karta sieciowa: -D-link AirPlus G DWL-G510 Wireless PCI Adapte(rev.cool.gif (komputer) W laptopie w zakładce "karty sieciowej "są: -intel® wifi link 5100 AGF -broadcom netlink™ gigabit ethernet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) nabywasz router który ma funkcję wisp, ustawiasz go jako client (np ten http://www.allegro.pl/item764594496_uniwer...ackap_qos.html), a za nim zwykły router bezprzewodowy, w którym wyłączasz dhcp i działa tylko jako nadajnik. Edytowane 15 Października 2009 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...