ememiks Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Witam Dziś dokonałem wyboru platformy na i5 core chociaż nie wiem czy dobrze zrobiłem rezygnując z phenoma II 955. Musiałem zmienić całą platformę wiec dlatego wybrałem i5 bo mając płytę am2+/am3 wybór raczej by był oczywisty. Płyta top msi p55-CD53 pamięć goodram 4gb 1333Mhz. W sumie to mam obawy co do pamięci o taktowanie niż o markę czy oby nie za słabe Mam pytanie czy możecie podać mi co mogło by schłodzić i5 przy o/c oczywiście mile widziane z rożnego pułapu cenowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 np. Mugen 2 + AS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Powinno być niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Ja bym do kolekcji dorzucił noctue NH-U12P SE2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Powinno być niedługo. na forum scythe jest info że w listopadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Noctua SE2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 trochę się wyłamię :) xigmatek thor's hammer :) może nie jest to cud wydajnościowy ale jest to ścisły top, no i wyglądem bije każde inne chłodzenie przynajmniej w moich oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 A ja klasycznie poleciłbym TRUE ;) Zapinki już są na rynku a taką ultrę można wyrwać za ~150zł na alledrogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...