nnn2007 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jakie krzesło do biurka komputerowego polecacie? Ma być obrotowe, z podpórką na ramiona i plecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Polecam ten fotel sam posiadam i spisuje się wyśmienicie można nawet się pobujać ,wygodnie oglądać film a nawet usnąć :) 299zł + 60zł wysyłka kurierem na allegro. Link klik. Allegro klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utkin Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 A jakaś konkretna cena? Ja mam podobny do tego, który poleca Boguszek, ale cały czarny. Wygodny (nawet bardzo) i można spokojnie przesiedzieć w nim cały dzień bez męczenia kręgosłupa. Tyle, że ja kupiłem swój dobrych parę lat temu w jakimś sklepie meblowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=276767 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...