Polaros Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Wymienilem plyte z Asusa na Abita i pojawil sie problem. Komp dziala nie ma z nim problemow 12x175 Prime Stable a nagle po resecie albo power offie nie moge wlaczyc kompa. Reset biosu to samo, Wyciagam grafe proca bootuje bez tego potem wkladam spowrotem i czasami zaskoczy. Ale to nie koniec problemow. Potem mam problemy z procem nie chce sie czasami odpalic na deflautach jak sie odpali to przewaznie winda (W2K) wiesza sie jak pojawia sie ekran W2K i pasek na dole jest pusty ( nic sie w nim jeszcze nie pojawilo). Potem powachluje kilka razy kartami AGp , pci kilka razy power off power on i system dziala . Zaczynam sie irtowac. Podejzewam nie wiem czy slusznie ze to wina procka. Co wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 TU PISZ O TYM ==> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30376 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 tylko ze nie jest to problem plyty tak mi sie wydaje tylko bardziej procka ze z nim cos jest nie tak dlatego nie wrzucilem tego tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Sprawdź czy jądro nie jest ukruszone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Nie nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Spróbuj na innym zasilaczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Nie nie jest wez usun ten status gg z podpisu bo to tylko spowalnia wgrywanie sie forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Spróbuj na innym zasilaczu.Najpier zasilacz Chiefteca 360 teraz codgen 300 to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 To pozostaje Ci zonglerka sprzetem. Wyciag wszystkie zbedne karty pci (jesli takie posiadasz) Dalej, jesli mozesz to wymien na poczatek pamiec, potem proca, grafe, jesli dalej beda takie objawy to prawdopodobnie mobo jest trafione :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :D juz to zaczalem robic. Narazie wyelimonowalem ram. Teraz biore sie za proca, potem grafa i jezeli wszystko okaze sie sprawne mobo idzie do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Ja już zrezygnowałem i w poniedziałek jade do Endoru odać im płyte, kupiłem ją w sobote i chodziła mi 5h ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...