Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) P55-UD3R będzie od CD53 lepsza. Sekcja MSI CD53 wygląda jeszcze gorzej od UD3 i UD3R: Edytowane 14 Października 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ale czy wielkość (radiatora ofc) ma znaczenie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 A czy ja mówię tylko o wielkości radiatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ale czy wielkość (radiatora ofc) ma znaczenie? ;) Miguel707 mówi o ilości faz, a nie o radiatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) 1) słuchajcie, bo widze że dyskusja troche odbiegła od tematu, czy UD3R będzie złym wyborem w moim przypadku? 2) wiem że UD3R ma jeden slot PCI E x16, a drugi PCI E x16 tylko, że niestety w trybie x4 czy znacie jakąś płytę główną w podobnej cenie ale z obydwoma slotami PCI E całkowicie x16, bo może w przyszłości bede chciał dołożyć drugą kartę Edytowane 14 Października 2009 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) czy UD3R będzie złym wyborem w moim przypadku?UD3R jest dobrym wyborem. czy znacie jakąś płytę główną w podobnej cenie ale z obydwoma slotami PCI E całkowicie x16, bo może w przyszłości bede chciał dołożyć drugą kartęNie ma takich płyt, kontroler PCI-E wbudowany w procku ma 16 linii czyli po wsadzeniu dwóch kart dwa sloty mogą pracować maksymalnie z szybkością x8, aby mieć x8 to trzeba kupić UD4 lub MSI P55-GD65. Edytowane 14 Października 2009 przez Emil90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 rozumiem, czyli jak do UD3R wsadze dwie takie same karty to jedna będzie pracowała w trybie 16x, a druga 4 razy wolniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 4x wolniejszy tryb PCI-EX nie oznacza, że karta będzie pracowała 4x wolniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) dobra już rozumiem, czy jeśli będą mi składali komputer w esc to jest możliwość, że się pomylą i włożą kartę graficzną do slotu x4 ? Edytowane 14 Października 2009 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Nie sądzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 no dobra, a nie ma czegoś nieco tańszego od UD4, ale tak aby podczas dwóch kart (crossfire) były one x8 może np. innej firmy (ale musi być to w esc) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Z tańszych są Asus P7P55D, MSI P55-CD53, ale czy to dobre wybory to Ci nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 1) niestety, ale ta płyta którą podał Emil90 drugi slot ma wtrybie x4 popatrz tutaj 2) czyli mówicie że UD4 jest dobrą płytą i do OC też się nadaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) poszukaj może asrocka p55 deluxe 16+2 fazy, trzy sloty (przy pełnym załadowaniu 8x/8x/4x) pci-e 160$ + gratos obsługa SLI i CF. nie wiem też czy to nie jest jakieś puste gadanie ale płyty asrocka powinny świetnie prowadzić ram. Edytowane 15 Października 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Witam ja mam jeszcze dwa pytania: 1)znalazłem taką obudowę Aerocool VX-9 jest ona większa od cooler master elite 334, więc czy w moim przypadku nie będzie ona lepsza? 2)Czy ktoś mógłby mi podać link z dokładnym opisem tej obudowy tzn. ilość zamontowanych wentylatorów itd. bo ja znalazłem tylko opis tej obudowy ale w wersji PRO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) http://www.aerocool.com.tw/pgs/pgs-v/pgs_v_vx9.htm jak czegoś nie wiesz. lub nie ma napisanego na stronie sklepu, udaj się na stronę producenta. a czy będzie lepsza? wg mnie, PEWNIE ŻE BĘDZIE! Edytowane 18 Października 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) 1) co do tego okienka (tak na serio) w tej obudowie to tam jest sama siatka czy tylko się tak wydaje? 2)czy to podświetlenie niebieskie jest zamontowane w tej obudowie na serio czy tylko tak do zdjęcia, a jeśli na serio to czy będzie świeciło przy wyłącznym komputerze? 3)W tej obudowie jest kratka od dołu czy nie uważacie że jak postawie obudowe na ziemi to i tak nie będzie powietrze przez tą kratke przelatywało Edytowane 19 Października 2009 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 dobra czyli rozumiem że przy wyłączonym komputerze światło się NIE będzie świeciło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Nie będzie się świeciło gdy komputer jest wyłączony. Edytowane 20 Października 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) acha to dobrze jeszcze 2 pytania: 1) przeczytałem że HD 5850 jest zasilane dwoma wtyczkami 6 pin, zasilacz, który chcę kupić ma jedną wtyczkę 6 pin PEG a drugą 6/8 pin PEG więc czy zasilanie karty będzie prawidłowe? 2)jaką wtyczką zasilany jest procesor? Edytowane 20 Października 2009 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 acha to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...