KimboSlice Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Witam , mam problem od kilku dni z wyłączaniem komputera , jest to system z Vistą 32 bit : Problem jest taki że klikam Zamknij , on tylko zamyka aplikacje : Ale ciągle pulpit jest aktywny. i nie idzie nic zrobić , musze przytrzymać kilka sekund guzik bo inaczej nie idzie go wyłączyć , Dzieje sie to od ,, kilku razów '' i nie wiem z jakiego powodu ( Skanowałem Anty virem : Brak wirusów , Defrag nie pomógł , Czyszczenie rejestru też nie pomogło , proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 miałem cos podobnego po nieudanej instalacji bodajże daemona. format pomógł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KimboSlice Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 miałem cos podobnego po nieudanej instalacji bodajże daemona. format pomógł :) Format nie wchodzi w gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Format nie wchodzi w gre :) To dalej trzymaj guzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Odzyskiwanie systemu, naprawa systemu z płytki instalacyjnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...