bula01 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Witam chciał bym dzis wam zaprezentować mój nowy układ LC to nie jest moje pierwsze podejście do zwodowania mojego kompa poprzednie rewizje nie były godne uwagi więc też nimi się nie dzieliłem na forum Ale wszystko zmieniło się podczas wakacji miałem czas i flotę więc zakupiłem co trzeba i wziąłem się do roboty Elementy składowe LC: CPU - Enzotech Luna s775 GPU - swif mcw 60 NB/SB miały być swif mcw 30 ale Stock-owe chłodzenie na to nie pozwoliło ;( Obecnie do sprzedania Pompa - Swiftech MCP 355 Rez - ek 250 ml Chłodnica - Black Ice GTX 480 chrome rev złączki feser 10/13 Zalane zostało GPU 4850 gainward gold sample w kooperacji z radiatorami enzotech CPU E5200 Mobo może kiedyś ale na innym sokecie ... Tempy : CPU [38C* idle] Stress przy jednym aktywnym wentylu przy czterech pewnie było by lepiej --> GPU w stresie nie przekracza 45 *C Czas na Foty niedługo postaram się wrzucić więcej fot Wplanach jest : * doprowadzenie obudowy do porządku między innymi zerwanie tej okropnej maty, malowanie proszkowe, wstawienie szybki na boku, * uporządkowanie kabil być może zmiana zasilacza ( jeśli ktos chciał by kupić prosze o pw) * lepsze poprowadzenie węży zmiana holderów reza Serdeczne dzięki dla Plastka za poświęcony czas i pomoc :] Edytowane 13 Października 2009 przez bula01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Do tak duzej budy to by sie prosily grubsze weze :) A tak ogolnie to fajny uklad, choc moglbys zmienic kolor fesera na czarny bo troche nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 bez jaj, "grubsze węże" ?, a na kiego grzyba, jest bardzo dobrze, jedynie nie podobają mi się te sprężyny, nie są potrzebne do takich łuków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 jedynie nie podobają mi się te sprężyny, nie są potrzebne do takich łuków ;) ale kolorystycznie spoko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 mi sie tam podobaja te sprezynki , pasuja do wezy i ladnie sie prezentuja :) czolo7 ma racje mogl bys zmienic na inny kolor plyn ps. jak mocny jest ten zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 ps. jak mocny jest ten zasilacz ? Tagan 700w u33 II full box Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 mobo fajna :D własnie robie na nią fulla na nb/sb i full na oba mofy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 no ładniutko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 No naprawdę ładnie to wyszło. Kawał budy swoją drogą. No jak dla mnie zmiana płynu jedynie na inny kolor - no ale to kwestia gustu. Dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) mobo fajna :D własnie robie na nią fulla na nb/sb i full na oba mofy ;) Maniakalny jak zkończysz podziel się fotami tego seta Edytowane 13 Października 2009 przez bula01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Szkoda, że farba schodzi. Malowałeś we własnym zakresie, czy w lakierni? Uch, jakże byłoby miło widzieć fullcovera na tym radziu. cooling chyba ma wersje na GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Szkoda, że farba schodzi. Malowałeś we własnym zakresie, czy w lakierni? Uch, jakże byłoby miło widzieć fullcovera na tym radziu. cooling chyba ma wersje na GS. Dlatego niektórzy pomysłowo nie malują samych rantów obudowy, a potem jest pytanie dlaczego nie pomalowane... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...