Robin21 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Cześć Jeśli ktoś z Was ma sprzęt w takiej konfiguracji to proszę o opinie jak to chodzi w 3D bo u mnie na 3DMarku2001SE wysypuje się - zanim zdąży się cokolwiek wyświetlić widze ładne kolorowe pionowe paski. Sprzęt jest 100% sparawny i niepodkręcony. Bios płyty najnowszy F6. Ewentualnie jeśli ktoś zna sposób na rozwiąznie tego problemu to proszę o pomoc. Pozdrawiam Robin21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Napisz do GigaByte, w nastepnej wersji moze cos poradza, kurde troche zabugowane te ich BIOSy. Szukaj wyrazenie GA-SQ800 jak kcesz o innych problemach poczytac. BTW zarzuc BIOS w wersji F3, nic nie szkodzi sprobowac, a moze bedzie lepiej. U mnie tylko ten BIOS dziala poprawnie. Oczywiscie zakladam ze DX(7+)+Detonators+SIS AGP Drv sa zainsalowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Cześć Bios płyty najnowszy F6. Na oficjalnej stronie Gigabyte: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...0%20Ultra2).htm najnowszy bios do SINXP1394 to wersja F5. Skąd masz wersję F6 ? Czy przypadkiem nie wgrałeś biosu z płyty GA-8SQ800 albo GA-8SQ800 Ultra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin21 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Bios F6 do tej płyty ściągnąłema za pomocą @BIOS Gigabyte-a z zaznaczonym Internet UPDATE i mam "GA-SINXP1394 F6 AWARD BIOS" Wszystkie potrzebne sterowniki mam poinstalowane Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Właśnie zminiłem bios na F6. Dzięki za podpowiedź. Tak na pierwszy rzut oka to widoczna różnica w temp. Spadła o kilka stopni...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Analogicznie (z ta temp) jest w Ultra 1, przy BIOSach F4+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja jak kupilem mam bios F5 i taki zostawiam - chyba, ze wywala te bugi o ktorych AVENGER pisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak jest u was z wydajnością pamięci na tej płycie > podobno wydajnością :evil: nie grzeszy w trybie dual DDR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 u mnie wzrost wydajnosci zwlaszcza w grach [q3] o 20-30% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 u mnie wzrost wydajnosci zwlaszcza w grach [q3] o 20-30% z twojego podpisu widać że pamięci to przepustwość nie mają wielką. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin21 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Cze Jakby ktoś potrzebował to mam bios F6 z nowym biosem do ITE RAID w wersji 1.4.1.6 - oryginalnie jest 1.21 Znudziło mi się czekanie na nowy bios od producęta i sam go przerobiłem. jak ktoś chce to podeśle na maila. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...