panzar Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) na wielu forach internetowych są takie tematy, więc i tutaj postanowiłem założyć taki. co ma na celu taki temat? zbliża się zima więc warunki potrafią zmienić się w mgnieniu oka. albo jak ktoś ma zamiar jechać z daleka w jakieś konkretniejsze miejsce to pewnie wolałby wiedzieć co się dzieje na drogach w danym mieście i na trasie. :) wiadomo też że żadna prognoza z tv nie odda tego co dokładnie dzieje się na drogach ;) a więc zaczynam: Białystok. pada. ograniczona widoczność i prawdopodobnie gołoledź, temperatury będą bardzo niskie tej nocy. EDIT: ;) Edytowane 14 Października 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 http://pogodynka.pl/ - samemu można dość do tego jakie są warunki na drogach.... pomysł słuszny ale raczej przy opadach śniegu bo to wtedy drogi są najczęściej przejezdne lub nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Można jeszcze temat przekształcić w coś na kształt informacji na temat utrudnien w ruchu spowodowanych remontami/przebudąwą dróg. Przyda sie to osobom które chcą zaplanować trase do danego miasta i przemieszczać sie w nim jak najefektywniej. Od siebie wrzuce coś takiego Utrudnienia w ruchu - Poznań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 tak szczerze nie bardzo co mam tutaj napisac poniewaz warszawa to jedno wielkie utrudnienie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 warszawa warszawą ;) ale owszem warto też dodać jakieś info o utrudnieniach ;) a tak btw slavOK mówisz masz, w białym spadł śnieg. z rana nie miałem jak podać bo nie miałem czasu. ledwo wlazłem na forum już musiałem spadać... :/ w nocy będzie mróz ba nawet teraz jest ledwo +3 stopnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 o 13:30 most grota stal w obie strony... szczerze to nie bardzo wiem czemu... Spadlo troche sniegu i cale miasto sie zakorkowalo. PAranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Jak zwykle - spadlo troche sniegu i wsrod kierowcow zapanowala zbiorowa panika, bo polowa nie umie sie w tych warunkach odnalezc, a jeszcze 90% na letnich gumach, wiec dodatkowo robia zamieszanie, jadac w tempie leniwego zolwia. IMHO topic o prognozie pogody jest lekko bez sensu, bo za szybko sie dezaktualizuje. Za to wiesci o remontach bardzo chetnie bym poczytal przed podroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Małopolska okolice Krakowa istna masakra, ciężarówki stoją pod każdą górką, ludzie na letnich w rowach kobiety płaczą dzieci się boją, piaskarki stoją w korkach, śnieg sypie, w domach nie ma prądu, horror ! Edytowane 15 Października 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...