sasek Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Panowie i Panie - krótkie pytanie: Ktora zasiłka do zestawu: Athlox II x4 Redeon HD 4850 Sata II 500 F3 2 GB DDR III Niestety chodzi mi o jak najtańszy zasilacz. Czy przypuśćmy taki Amacrox 400W z 360W na liniach 12 pociągnie taki zestaw? A może polecili byście coś tańszego? Zależy mi na tym, aby zasiłka kosztowała jak najmniej, ale nie była chińskim szajsem który pociągnie za sobą reszte kompa... predział cenowy - do około 100zł, im mniejh tym lepiej. Pozdrawiam i czekam na odpwiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Kup sobie np TO Tania i dobra zasiłka a jeszcze zapas będziesz miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasp Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Rozsądniej byłoby uzupełnić zestaw markowym zasilaczem za niewygórowaną kwotę. Przykład: Fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Jeżeli według Ciebie Delta nie jest "markowym" zasilaczem to ja nie mam pytań :lol: Edytowane 15 Października 2009 przez nalewator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz28111989 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Forton i Delta to podobna półka. Nie najgorsze zasiłki. Jak masz tak niski budżet to jedyne dobre w tej kwocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...