mancyk Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam, składam sobie jakiegoś kompa za grosze i tak sie zastanawiam nad zakupem proca z tematu pod kątem odblokowania rdzenia. W zwiazku z tym mam pytanka: 1. jakie jest prawdopodobieństwo odblokowania rdzenia 2. jaka bedzie najlepsza płyta w jak najnizszej cenie (ze zintegrowana grafika) do tego celu 3. nie lepiej kupić jakiegoś starszego dwurdzeniowca pod AM2/AM2+ oraz budżetową płytę i nie zawracac sobie glowy Na osiagach zawrotnych mi nie zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Chyba bardzo mała cześć daje sie odblokować. Ile masz kasy na to? Edytowane 13 Października 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Grosze to ile zł? Maniakalny miał niedawno jakiegoś proca modującego się z x2 na x4 za 330zł. często stosowanymi płytami na AMD Asrocki bo tanie do tego musisz kupić ram i pewnie zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Odnośnie płyty to chyba (taka informacja znajduje się na pudełku) Gigabyte GA-MA78LM-S2 ma możliwość odblokowania dodatkowego rdzenia a kosztuje ok 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Tak myslalem zeby wydac na płytke i proca max 350zł. Zasilacz ma mi dzisiaj przyjść, mam dysk i cd. Więc na płytke, proca, bude, i ram max 600zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...