Lexio Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam mam maly problem a mianowicie nie moge znalesc nigdzie sterow do tego lapa do visty 32 mam z 3 nieznane urzadzenia zly ster do lan i brak steru do wlan moze ktos jest w stanie pomoc?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Raczej nie skoro nie potrafisz wejsc na strone HP i sciagnac potrzbne sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexio Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 hah a jednak potrafie i nie ma tam stera tylko asystent jest a to nie ster pozostal mi tylko do zainstalowania wlan wiec moze ma ktos ster do niego?? pozdrawiam (strone HP odwiedzalem wielokrotnie oraz stery z innych modeli tez probowalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Uzyj np. SIW i odczytaj model karty lub chociaz indentyfikator, wpisz w google i sciagnij sterowniki z dowolnej strony. Ten laptop ma karte Broadcom, sprawdz np. te: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...093&lang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...