Skocz do zawartości
Megabyte

podkręcanie klawiatury

Rekomendowane odpowiedzi

To straszne!!! Mi tez co chwila na klawie świecą kontrolki pod Num Lock (przegrzanie proca) i Caps Lock (Możliwość katastrofy), chcociaż Num Lock to nawet na starcie sam się włącza :( Ale ja nie podkręcałem klawy... Zastanawia mnie tylko o czym ostrzega kontrolka Scroll Lock...

Fest LoL :!: :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scroll lock - to moze <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> lampke nocna abo uruchamia proces samozniszczenia .. nie iwem jeszce nie naciskaUem :D :lol: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To straszne!!! Mi tez co chwila na klawie świecą kontrolki pod Num Lock (przegrzanie proca) i Caps Lock (Możliwość katastrofy), chcociaż Num Lock to nawet na starcie sam się włącza :( Ale ja nie podkręcałem klawy... Zastanawia mnie tylko o czym ostrzega kontrolka Scroll Lock...

To nie wiesz?!?

To jest kontrolka ostrzegajaca przed przegrzaniem kółka w myszy. Niestety rzadko sie wlacza, bo nie wszystkie klawiatury i myszki obsluguja blueTooth, i czasami trzeba je polaczyc dodatkowo kablami bezposrednio.

Przy okazji- ostatnio wszystkie te kontrolki chyba dostaly zbyt duzy prad, bo zamiast na zielono, swieca na niebiesko. Wydaje mi sie ze przecholowalem z overclockingiem Escape'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi