Megabyte Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Przegladając strony znalazłem jeden ciekawy artykuł na http://siliconvalley.pl/artykuly/ockey/ Może da się też podkręcić obudowę komputera? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 no wypass :D obudowy i tak wszyscy podkręcaja ;) może pudełko po CD podkręć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 czytałem ten artykuł i jest denny totalnie. żenada, żałosny koleś i żałosny artykuł. pewnie dostanie nominację na najgorsze badziewie 2003. mi się nie spodobało wykonanie chociaż pomysł ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Zajefanobiste :) AMD Rulezz : Cos z poczuciem humoru nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 troszke smieszne :P a ten wentyl na klawiaturce to normalnie wypas :):)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Ogolnie fajne :), tyle ze zasadniczy blad to te czestotliwosci dotycza kontrolera na MOBO :lol: , wiec klawisze malo do gadania maja. Dzialaja albo nie, zaleznie od opoznien wewnetrznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wypas... ten wentylatorek w lato przay okazji będzie nam ochładzał palce dotąd aż skostnieją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hehe, dobra to ide podkrece podkladke pod mysz:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 To straszne!!! Mi tez co chwila na klawie świecą kontrolki pod Num Lock (przegrzanie proca) i Caps Lock (Możliwość katastrofy), chcociaż Num Lock to nawet na starcie sam się włącza :( Ale ja nie podkręcałem klawy... Zastanawia mnie tylko o czym ostrzega kontrolka Scroll Lock... Fest LoL :!: :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Zajebisty tekst :D hahaha Po chwili zastanowienia rozszyfrowałem skrót "Caps lock". "Ca" - Catastrof, "ps" possible. Czyli możliwość katastrofy. poprostu ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Oznaczało to śmierć księżniczki :((((((hiehiehie; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurii Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 scroll lock - to moze <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> lampke nocna abo uruchamia proces samozniszczenia .. nie iwem jeszce nie naciskaUem :D :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 rotfl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 To straszne!!! Mi tez co chwila na klawie świecą kontrolki pod Num Lock (przegrzanie proca) i Caps Lock (Możliwość katastrofy), chcociaż Num Lock to nawet na starcie sam się włącza :( Ale ja nie podkręcałem klawy... Zastanawia mnie tylko o czym ostrzega kontrolka Scroll Lock... To nie wiesz?!? To jest kontrolka ostrzegajaca przed przegrzaniem kółka w myszy. Niestety rzadko sie wlacza, bo nie wszystkie klawiatury i myszki obsluguja blueTooth, i czasami trzeba je polaczyc dodatkowo kablami bezposrednio. Przy okazji- ostatnio wszystkie te kontrolki chyba dostaly zbyt duzy prad, bo zamiast na zielono, swieca na niebiesko. Wydaje mi sie ze przecholowalem z overclockingiem Escape'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a probowal ktos z nokia 5510? :lol: :lol: :lol: :lol: chetnie skorzystam ze wskazowek :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 no po prostu lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 LOL :D Ludzie nie mają co robić normalnie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...