meilbox Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Witam mam mały dylemat... Jestem w trakcie wymiany grafiki 8800GT 2 letni na coś minimalnie szybszego, nowszego ale pasywnego !!! ... (wymiana czysto ala "widzimisie"). znalazłem radka: http://allegro.pl/item764800969_ati_radeon...he_musashi.html (nie dokonca jestem pewniej pracy w passive ale powinno wytrzymać. Poza tym nic innego w pasywce nie mogę wyszukać. Może jakieś propozycje ?? aha cena ok 350zl nówki, używane z gwara.... Edytowane 13 Października 2009 przez meilbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Już praca na tym Musashi z wentylatorami będzie w praktyce bardzo cicha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Mialem identyczne referencyjne chlodzenie i aktualnie mam musashi i chodzi nonstop na max obrotach i zeby zasilacz tak glosno nie chodzil to bym Ci powiedzial czy jest glosny ten scythe:) cichutko jest jak makiem zasial;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...