kold11 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam Mam kartę Geforce 8400 podłączony, przez przejściówkę SVHS->Component, jest tv Samsung WS-32Z308P, który przyjmuje sygnał 1080i 50hz. Problem jest taki, że nie mogę ustawić takich parametrów sygnału. Jest tylko 1080i 60hz i tylko taki można wybrać, w panelu sterowania Nvidia w tabelce wyboru odświeżania jest tylko 60hz. Nie można ustawić własnych bo przycisk custom resolutions jest nieaktywny tak samo "ukryj tryb, których ten monitor nie może wyświetlić" we właściwościach ekranu jest nieaktywny. Jak zmusić kartę do wysyłania sygnału 1080i 50hz na wyjściu SVHS? Może jakoś ręcznie edytować te ustawienia w plikach? Tylko w jakich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 A jak ustawisz 60hz to to? Nie dziala Mialem podobnie i dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 odpowiednią rozdzielczość czy też odświeżanie możesz ustawić w programie powerstrip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kold11 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 domban214: Niestety nie działa, zresztą gdyby działało to nie zakładałbym tematu, tv przyjmuje tylko 50hz przy 60hz obraz "wariuje". ODOO: Już próbowałem PowerStrip 3.84 build 635 niestety nie obsługuje kart GeForce 8x00 :( Szukałem na google i wiele osób ma z tym problem. Wydaje mi się, że trzeba jakoś zmusić sterowniki i panel starowania Nvidia. Może wyedytować pliki, w których sterownik zapisuje ustawienia? Tylko jakie to pliki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...