Destiny Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Witam, Jak sprawuje się zintegrowana karta dzwiękowa w tej płycie Gigabyte??? Czy na głośnikach 5.1 będzie dobra jakość?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanix Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Dla mnie jakość dźwięku jest wystarczająca. Sterowniki do dźwięku są dosyć mocno rozbudowane, jest sporo różnych efektów. W trayu pojawia się ikonka "Sound Effect" po otwarciu masz takie zakładki: Sound Effect, Equalizer, Speaker Configuration, Speaker Test S/PDIF-In, S/PDIF-Out. Ogólnie jestem jak najbardziej zadowolony (nie jestem audiofilem) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Też nie nazekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Na tyle co ja slucham muzy to mi starcza bez problemu :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 dźwięk jest kiepski. ALC650 nie dorównuje CMI9739. Różnica nawet na przeciętnych słuchawkach jest spora. Ucho mam delikatnie mówiąc słabe ale różnicę wychwyciłem odrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Ogolnie moze byc, ale kazdy sb live jest duzo lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak dla mnie do odsluchu mp3 i ogladania filmow wystarcza w zupelnosci a jak ktos chce ultra wiernego brzmienia to kupi sobie cd player Marantza + wzmacholek + dobre glosniki i nie bedzie udawal ze jego karta dzwiekowa reprezentuje poziom wiernosci odtwarzania muzy na sprzecie Mark Levinson za kilkadziesiat tysiecy zl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 moim zdaniem jest niezle - wystarczy do grania, mp3 czy tez filmow... ale jesli szukasz jakis super wrazen to lepiej sblive! zakupic. zreszta jest tak chyba ze wszsytkimi zitegrowanymi kartami dzwiekowymi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak chcesz mieć lepszy dzwięk to kup sobie abita :) tam jest zintegrowany z.a.j.e.b.i.s.t.y dzwięk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 do grania ten ALC650 absolutnie się nie nadaje. Miałem tego VAXa i dość gruntownie go poznałem, ogólnie niezła płyta ale dźwięk kiepski. Gigabyte powinien dać jakiś chip od C-Medii bo oni robią znacznie lepsze dźwiękówki zintegrowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...