Skocz do zawartości
Destiny

Dzwięk w GA-7VAX

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie jakość dźwięku jest wystarczająca. Sterowniki do dźwięku są dosyć mocno rozbudowane, jest sporo różnych efektów. W trayu pojawia się ikonka "Sound Effect" po otwarciu masz takie zakładki: Sound Effect, Equalizer, Speaker Configuration, Speaker Test S/PDIF-In, S/PDIF-Out. Ogólnie jestem jak najbardziej zadowolony (nie jestem audiofilem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie do odsluchu mp3 i ogladania filmow wystarcza w zupelnosci a jak ktos chce ultra wiernego brzmienia to kupi sobie cd player Marantza + wzmacholek + dobre glosniki i nie bedzie udawal ze jego karta dzwiekowa reprezentuje poziom wiernosci odtwarzania muzy na sprzecie Mark Levinson za kilkadziesiat tysiecy zl :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem jest niezle - wystarczy do grania, mp3 czy tez filmow... ale jesli szukasz jakis super wrazen to lepiej sblive! zakupic. zreszta jest tak chyba ze wszsytkimi zitegrowanymi kartami dzwiekowymi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do grania ten ALC650 absolutnie się nie nadaje. Miałem tego VAXa i dość gruntownie go poznałem, ogólnie niezła płyta ale dźwięk kiepski. Gigabyte powinien dać jakiś chip od C-Medii bo oni robią znacznie lepsze dźwiękówki zintegrowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...