findsave Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Witam planuje kupno lapka i mam problem znalazlem takiego ktory mi odpowiada ale siedzi w nim karta graficzna o ktorej nic nie wiem :blink: zalezy mi na tym zeby sobie troche pograc i nie wiemm jak ta karta bedzie sie spisywac jesli chodzi o gierki ? proze o pomoc nVidia GeForce G105M z 512MB własnej pamięci RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForc...5M.13790.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Po prostu kolejny kotlet od NV w nowej szacie : czyli 9400... tylko z nowym oznaczeniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...