Dyferencjal Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Witam, Planuję kupno dysku zewnętrznego 2,5" 500GB. Wybieram pomiędzy tymi dwoma pozycjami: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...422&katid=4 http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...888&katid=4 Który wg Was byłbym lepszym wyborem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ten pierwszy (WD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ten pierwszy (WD). seagate ma wiecej keszu?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Te Seagate, to po prostu padaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Nie słyszałem aby 2,5" sigejta były jakoś szczególnie sypliwe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Dzięki za poradę. Kupię WD, bo w przypadku seagate - do tego dysku ludzie najczęściej dokupują dodatkowo stacją dokującą, która dostarcza więcej przy zasilaniu. Poza tym na internecie można znaleźć skargi na temat utraconych danych przy kopiowaniu/przetrzymywaniu danych na Seagate-ach - google.pl:). Mam u siebie w kompie dwa dyski WD i oba działają bez zarzutu, bez mała 3 lata, więc jednak WD. Edytowane 14 Października 2009 przez Dyferencjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 mam wd przenosny tylko 3.5 i mnie jak narazie nie zawiodl, a przeracal sie juz troche razy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...