...:::Piter:::... Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 No co jest panowie juz sie skończył temat? Miały być te wzory....... co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jakie wzory ?? jeszcze nie dostales bana za ogloszenie w podpisie :lol: :?: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jkiego bana? Za jakie ogłoszenie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Za to: Sprzedaje naklejki, różne wzory, możecie dawać własne projekty gg: 2737830 (nie można mieć reklam ani ogłoszeń w podpisach) PS. co do tych wzorów... Lesiu miał mi je podesłac na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 jakie wzorki :) dajcie jeden na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Oficjalnie mogę powiedzieć że skończyłem grawerowac moją szybkę. grawerowałem diamentowym trzpienie (kulka 1,8mm), giętkim wężem i wiertarą. Po podświetleniu lepiej wygląda wzór od strony przeciwnej niż grawerowana, to taka mała uwaga... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jakby ktos chcial koncowki do grawerowania to oferuje dosc szeroki asortyment :D KOncowki so z nasypem diamentowym lub z weglikow spiekanych :D http://strony.wp.pl/wp/g.i.k.e.r/tarczki.html http://strony.wp.pl/wp/g.i.k.e.r/koncowki.html To tyle i milego grawerowania :D UPDATE!! zapomnialem dodac ze koncowki te w ksztalcie kulki sa od 1mm do 2,1mm co 0.2mm :D to pa all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Oficjalnie mogę powiedzieć że skończyłem grawerowac moją szybkę. grawerowałem diamentowym trzpienie (kulka 1,8mm), giętkim wężem i wiertarą. Po podświetleniu lepiej wygląda wzór od strony przeciwnej niż grawerowana, to taka mała uwaga... :wink: zapodaj foto :!: grawerowanie to kiepska zabawa :) ja wole piaskowanie :!: ladniej wychodzi i lepiej wiadc niz grawerowane ( nawet bez podswietlenia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 To zalezy na jak gleboko wygraweryjesz a pozatym grawerujesz soebie sam i masz z tyego frajde a piaskowanie to jush jest zlecanie komus :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hehe tak ... a jak napisze ze sam piaskuje u starszego w robicie to co ?? jednak mozna samemu :) :lol: dzisiaj zapodam jedna fotke mojego projektu :) beta wersja zobaczysz o ile jest lepsze piaskowanie niz grawerowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Oficjalnie mogę powiedzieć że skończyłem grawerowac moją szybkę. grawerowałem diamentowym trzpienie (kulka 1,8mm), giętkim wężem i wiertarą. Po podświetleniu lepiej wygląda wzór od strony przeciwnej niż grawerowana, to taka mała uwaga... :wink: zapodaj foto :!: grawerowanie to kiepska zabawa :) ja wole piaskowanie :!: ladniej wychodzi i lepiej wiadc niz grawerowane ( nawet bez podswietlenia ) Fofosa bym zapodał, gdybym miał czym pstryknąć. Ja właśnie wygrawerowałem wzór na styl piaskowania :!: nie ma on tylko głębokich krawędzi, tylko jest na całeś powierzchni jednakowo zmatowiony :!: i wygląda jakby był wypiaskowany :wink: W szkle ciężko uzyskać równy, głęboki rowek, dlatego zdecydowałem się na zmatowienie ;) PS. zdjęcia będą jak skończe modda, narazie jestem w 98,6 % do końca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 PS. zdjęcia będą jak skończe modda, narazie jestem w 98,6 % do końca :Dja jestem na 50/50 :)ale wieczorkiem zapodam jednego fotosa dla zachety :wink: demko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Czekamy........... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hmm ja mowilem o grawerowaniu ale z efektem piaskowania :D ^Tzn nie graweruje tylko konturu ale calosc i efekt jest naprawde przyjemny, a dzieki grawerowaniu moge osiagnac efekt trojwymiarowosci bo moge regulowac sobie glebokosc grawerki :D Ale wiadomo kazdemu odpowiada cos innega - a mi akurat grawerowanie bardzo sie podoba D: To tyle narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 efekt trojwymiarowosci:wink: bez przesady ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 tzn wiesh o co chodzi ;) ze moge grawerowac na rozne glebokosci :D A gdyby miec grube szklo i troszke czasu to na upartego mozna by bylo wyrzezbic cos :D a wtedy byl by jush pelny trojwymiar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 szklo 10 mm :) raczej plexi a nie szklo :) i JAZDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 w szkle bylby lepszy efekt i dotego szklo sie nierysuje :D A plexa przy dluzszej obrobce lubi sie podtopic :D Teraz jeszcze bede kombinowal czy da sie szklo wypolerowac :D tzn po tym jak je zjade dremelkiem to zeby sie dalo potem je wypolerowac zeby znoof bylo przezroczyste D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 no wiesz ... nie wiem jak w szkle sie graweruje , a szczegolnie w gjubym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 sluchaj snap cwaniaku jeden :x :x :x . Nie bedziesz mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a oczernial i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>lil glupot w CHIEFTEC'u ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja to od ciebie zerznalem sposob (oraz wzor) wykonywania smokow ktore opublikowalem w tym topicu - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=302...hlight=hydorium - prezentowalem wtenczas poczatki mojego moda moze dla forumowiczow to blacha sprawa , ale nie dla mnie , bo to jest istne obrazanie - dla dowodu ,to spojrzcie na daty mojego topica z wczesna prezentacja mojej budy i date zalozenia tego topica jeszcze pamietam jak sie mnie grzecznie wypytywales jak to robilem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 o co ci chodzi ?? nikomu w chieftecu nie mowilem ze zjechales wzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...