ogr22 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Zainstalowalem sobie Red Hata 9.0 i nie moge skompilowac programu z biblioteka gluta , o co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Kupilem sobie komputer ale mi nie dziala Windows. O co chodzi? Szczegoly kolego szczegoly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 chodzi o to ze nie chca mi sie kompilowac programy zwiazane z OPENGL czyli glutem wszystko jest zainstalowane i nie chodzi polecenie jakie wpisuje to : gcc demo.c -o demo -LGL -Lglut moze jest cos nie tak z tym poleceniem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 [21:04:52][root@serwer ~]#gcc --help Usage: gcc [options] file... więc jakby na to nie patrzeć powinno być gcc -o demo -LGL -Lglut demo.c Nie mam pewności też czy istnieje w ogóle opcja '-L'. Proponuję man gcc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...