Konar Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Otóż szukam dla rodziców telewizora LCD w wielkości 32'', a od biedy chyba 37'' (mały pokój). Kwota jaką dysponuje to max 2000 złotych. Nie orientuje się kompletnie, przejrzałem tematy które się pojawiły na pierwszej stronie subforum, ale jakoś przekonany nie jestem albo problemy z percepcją. Telewizor raczej będzie miał ciężki żywot, ojciec potrafi zasnąć przy National Geographic czy Discovery i ogólnie od rana do nocy będzie w eksploatacji. Także lepiej, żeby sobie radził ze sporymi przebiegami. Fajnie byłoby, żeby nie był też jakoś energochłonny, choć w porównaniu do wiernego Sanyo, to chyba większość nowych TV spełni ten warunek. Jak w tytule musi mieć dekoder MPEG4, choć na krótko po zakupie czeka go jeszcze praca na analogowej kablówce (zmiana umowy najprawdopodobniej dopiero w styczniu). Miło byłoby gdyby dysponował jakimś dźwiękiem w miarę jak na warunki głośników wbudowanych w TV. Przyjemnym też byłoby komplet złącz przydatnych w obecnych czasach. Jakość obrazu to jednak priorytet. Nie wiem zbytnio czym się kierować przy wyborze tego typu sprzętu dlatego też pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...