andrzejs82 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) skladam dla kolegi zestaw do max 2000 zl co o nim myślicie szczególnie o karcie graficznej. pc do grania filmow i netu AMD Athlon II X4 620 Giagabyte MA770T-UD3P Goodram 2x2GB 1333 CL9 samsung 500GB 16MB cache SATA II F3 Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl buda - coolmaster elite 330 Corsair 450W CMPSU-450VXEU zastanawiam sie jeszcze nad taka karta Radeon 4850 Gigabyte 512MB 2xDVI (PCI-E) -400zl kompa musze kupic w tym sklepie (www.vico.pl) poza karta ona bedzie z komputronika prosze o rady cos zmienic ? Edytowane 15 Października 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Corsair 400W lub BQ L7 430W wystarczy. Kartę od innej firmy bo his to kastrat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 a co sadzisz o tej http://www.komputronik.pl/index.php/produc...28PCI-E%29.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 1. Jeżeli to referent jak na zdjęciu to będzie miał bardzo wysokie temp. 2. Drogo te karty są w tym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) referent napewno kolo 75 stopni moze miec :( wiem ze drogo ale kolega musi miec kompa na weekend a te dwie karty akurat sa u mnie w lublinie wiec co myslisz HIS czy GIGABYTE bo ja nie mam pocjecia co bedzie lepsze albo moze cos innego z komputronika w podobnej cenie moze akurat bedzie w lublinie tylko ze te dwie sa chyba najtańsze Edytowane 15 Października 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 referent napewno kolo 75 stopni moze miec :( wiem ze drogo ale kolega musi miec kompa na weekend a te dwie karty akurat sa u mnie w lublinie wiec co myslisz HIS czy GIGABYTE bo ja nie mam pocjecia co bedzie lepsze albo moze cos innego z komputronika w podobnej cenie moze akurat bedzie w lublinie tylko ze te dwie sa chyba najtańsze ta od gigabyte jest przerazliwie glosna... mialem takie chlodzenie na swojej i czesto sie brudzilo i z czasem w stresie potrafila nagrzac sie do 105*... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl a co o tej myślisz tak jak napisalem musze dzisiaj dla kolegi zlozyc kompa i tylko te dwie karty mam dostepne od reki w lublinie . ktora bedzie lepsza hałas nie bedzie mu przeszkadzal a co do grzania to ma 3 latka gwarancji wiec jak cos sie stanie to pewnie na gwarancji jest jeszcze taki gigabyte z zalmanem 30 zl wiecej - to moze ten Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl Edytowane 16 Października 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Jeżeli hałas mu nie przeszkadza i może trochę dołożyć to niech kup tą. Jest głośna, ale ma dobre oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Jeżeli hałas mu nie przeszkadza i może trochę dołożyć to niech kup tą. Jest głośna, ale ma dobre oc. Nie żebym się sprzeczał, ale składałem kuzynowi kompa jakiś czas temu własnie z tą kartą i w połaczeniu z zasilaczem BeQuite komputer jest mega cichutki. Kuzyn często dusi GTAIV i nawet jak się wszelkie wentylatory w budzie rozkręcą to i tak nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Ja mam tą kartę i jest bardzo głośna. Brak regulacji obrotów wentylatora. Edytowane 16 Października 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 ok widze ze jest ta z zalmanem w komputroniku za 429 zl u mnie w lublinie a cena moze byc ? czy drogo za nia chca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Ja mam tą kartę i jest bardzo głośna. Brak regulacji obrotów wentylatora. Rozumiem - zresztą czytałem też mase komentarzy że jest glosna. Tylko dziwi mnie fakt że kupiona ponad pół roku temu karta mojego kuzyna jest cichutka. Moze jest z nią cos takiego jak z którymś Radkiem od Asusa z chłodzeniem Glaciator który podobno w pierwszych dostępnych egzemplarzach był cichutki a po jakimś czasie stał się suszarką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Trochę drogo, ale z przesyłką by nie wyszło dużo taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 ok dzieki wielkie Panowie biore ta z zalmanem jest w komputroniku w lublinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...