Skocz do zawartości
andrzejs82

Zestaw Do 2000 Zl Co Myslicie

Rekomendowane odpowiedzi

skladam dla kolegi zestaw do max 2000 zl co o nim myślicie szczególnie o karcie graficznej. pc do grania filmow i netu

AMD Athlon II X4 620

Giagabyte MA770T-UD3P

Goodram 2x2GB 1333 CL9

samsung 500GB 16MB cache SATA II F3

Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl

buda - coolmaster elite 330

Corsair 450W CMPSU-450VXEU

zastanawiam sie jeszcze nad taka karta Radeon 4850 Gigabyte 512MB 2xDVI (PCI-E) -400zl

kompa musze kupic w tym sklepie (www.vico.pl) poza karta ona bedzie z komputronika

prosze o rady cos zmienic ?

Edytowane przez andrzejs82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

referent napewno kolo 75 stopni moze miec :(

wiem ze drogo ale kolega musi miec kompa na weekend a te dwie karty akurat sa u mnie w lublinie

wiec co myslisz HIS czy GIGABYTE bo ja nie mam pocjecia co bedzie lepsze

albo moze cos innego z komputronika w podobnej cenie moze akurat bedzie w lublinie tylko ze te dwie sa chyba najtańsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

referent napewno kolo 75 stopni moze miec :(

wiem ze drogo ale kolega musi miec kompa na weekend a te dwie karty akurat sa u mnie w lublinie

wiec co myslisz HIS czy GIGABYTE bo ja nie mam pocjecia co bedzie lepsze

albo moze cos innego z komputronika w podobnej cenie moze akurat bedzie w lublinie tylko ze te dwie sa chyba najtańsze

ta od gigabyte jest przerazliwie glosna... mialem takie chlodzenie na swojej i czesto sie brudzilo i z czasem w stresie potrafila nagrzac sie do 105*...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl a co o tej myślisz

tak jak napisalem musze dzisiaj dla kolegi zlozyc kompa i tylko te dwie karty mam dostepne od reki w lublinie . ktora bedzie lepsza hałas nie bedzie mu przeszkadzal a co do grzania to ma 3 latka gwarancji wiec jak cos sie stanie to pewnie na gwarancji

jest jeszcze taki gigabyte z zalmanem 30 zl wiecej - to moze ten

Radeon 4850 HIS 512MB HDMI&DVI (PCI-E) iCooler IV -370 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli hałas mu nie przeszkadza i może trochę dołożyć to niech kup .

Jest głośna, ale ma dobre oc.

Nie żebym się sprzeczał, ale składałem kuzynowi kompa jakiś czas temu własnie z tą kartą i w połaczeniu z zasilaczem BeQuite komputer jest mega cichutki.

Kuzyn często dusi GTAIV i nawet jak się wszelkie wentylatory w budzie rozkręcą to i tak nie jest źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tą kartę i jest bardzo głośna. Brak regulacji obrotów wentylatora.

Rozumiem - zresztą czytałem też mase komentarzy że jest glosna.

Tylko dziwi mnie fakt że kupiona ponad pół roku temu karta mojego kuzyna jest cichutka.

Moze jest z nią cos takiego jak z którymś Radkiem od Asusa z chłodzeniem Glaciator który podobno w pierwszych dostępnych egzemplarzach był cichutki a po jakimś czasie stał się suszarką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi