Elwis Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Witam. Mam problem, bo nie mogę podłączyć TV do komputera. Robiłem to wcześniej, na innych kartach GF FX5500 oraz GF 7300GS i zawsze działało, kupiłem nową karte GF GTS250, specjalnie z wyjściem S-Video, bo nie mam LCD telewizora tylko CRT'21, no i nie chce mi się przełączyć obraz, tzn. jak robie podstawowy monitro jako TV to obraz skacze, że widać przez chwilę pulpit, ale nie przełącza się obraz nie ma na TV i wraca mi obraz z powrotem na monitor. Ściągłem najnowsze sterowniki ze strony nvidii, i myslalem, ze moze coś wskuram, to zrobilo się jeszcze gorzej bo "zgasł" mi obraz na monitorze :| Na szczęście udało mi się uruchomić w trybie awaryjnym i odinstalować te nieszczęsne najnowsze stery.. Mam WIndowsa Viste SP2, i nie wiem w czym leży problem... Poniżej zamieszczam 2 screeny jak to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...