Poxy Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Posiadam myszkę Razer Deathadder, wczoraj chciałem wgrać nowe firmware do myszki. Wszystko niby cacy się wgrało ale myszka przestała się świecić i się ruszać więc po chwili odłączyłem ją i podłączyłem ponownie a tu komunikat 'nie rozpoznano urządzenia USB' no to chciałem zainstalować jakieś starsze ale myszka nie odpowiada, próbowałem podpiąć ją do innego komputera i ten sam efekt, moze wy macie jakieś pomysły żeby ją reanimować. myszka jest podpięta pod plyte główną Asus P5K pro na windowsie XP sp2 PS gwarancja minęła 2 miesiące temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) 1. jest osobny temat o tej myszce, pisz tam - może ktoś miał podobnie (a pewnie miał :-)) 2. znam ten ból, DA przy takich aktualizacjach bywa strasznie kapryśny (już kilka razy myślałem, że padła na amen :-). Jedyne co zostaje to kombinować i liczyć na szczęście: a.odinstaluj sterowniki do myszki i próbuj ponownie aktualizować firmware b. podepnij do innego portu USB/tego co poprzednio/przy włączonym/wyłączonym komputerze Pamiętaj, że dana wersja firmware idzie w parze z danymi sterownikami (na stronie Razera masz co do czego) Mam nadzieję, że mycha w końcu się obudzi. Powodzenia! Jeśli nie, kupuj nowego DA - teraz jest ulepszona wersja (lepszy sensor) Edytowane 16 Października 2009 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...