soboliero Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Witam. Mam kolorymetr X-Rite TDP 92 w wersji na serial port. Wstawiłem do komutera serial port na śledziu, ale gdy podłączam to ustrojstwo do komutera to on go nie widzi. Czy trzeba jakieś sterwoniki do serial portu? Jak sie uruchamia takie urządzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Do serial portu sterów nie trzeba, do kolorymetru oczywiście że tak. Przecież są na stronie więc w czym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soboliero Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Do serial portu sterów nie trzeba, do kolorymetru oczywiście że tak. Przecież są na stronie więc w czym problem.Taki prpblem, że nie moge urchomić tego ustrojstwa. Mam ToolCrib 4 i 5 ale nie mgę sie żadnym połączyć z komputerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...