Vetlorcono Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Witam. Z tego co wyczytałem, wywnioskowałem , że najlepszą kartą dla mnie będzie GTX 260. Jest tyle różnych firm, które produkują ten układ, że nie mam pojęcia co wybrać. :blink: Zależy mi na przestępnej cenie i niezłych osiągach. :lol: Chciałbym też w niedalekiej przyszłości (około 2mies.) zamontować WC. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 szukaj najtańszego referenta. i tyle. zmniejszysz ryzyko że przeoczysz coś przy zakupie bloku na kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdamiank Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Weź tego http://www.esc-net.pl/product_info.php?man...oducts_id=22010 Czytałem już 2 jego recki i wypada świetnie, w większości gier wyprzedza referencyjnego GTX-a 275, a jeszcze można go podkręcić. W apollo jest nawet za 675 PLN http://www.apollo.pl/store/show_detail/59098 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetlorcono Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 pdamiank niby wszystko fajnie, tylko zastanawiam sie czy nie warto zaoszczędzić 100zł i kupić np GTX260 od ZOTACA w Synergy Edition, w tej chwili stoi 550zł a na pewno da się go jeszcze trochę podkręcić... prznar1 czy ten ZOTAC o którym napisałem jest "zwykłym referentem" ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdamiank Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Ten synergy to prawdopodobnie ma 192sp i referencyjne zegary i chłodznko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 gainward od rosatiego doczekał się chyba nawet bloków FC. ale pewny nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...