Hipo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Więc jak w temacie, mam teraz codeszajsa i jak proc pomyka mi tyle co w podpisie to patrząc na napięcia to płakać się chce, co możecie polecić w cenie do 300zł, jaką 400W przynajmniej. CO o tym myślicie, dobre to czy jakiś szas ?? tutaj kliknij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Q-TECH=magabajt=codegen=inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>a=shit Zresztą było juzo zasiłkach dużo i nawed o ty q-techu więc poszukaj.NIe jesteś nowym wiec sie dziwie że nie prubujesz nawed poszukać, bo byo tego wiele. PS.CHIEFTEC 360W DF lub troszkę dołożyc i 420W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A swojadrogą to ten Q-TECH 550W to nawed koło takiego mocnego zasilacza nie leżał :) hee550W :) dobre sobie.Zobacz jakie ma radiatory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A swojadrogą to ten Q-TECH 550W to nawed koło takiego mocnego zasilacza nie leżał :) hee550W :) dobre sobie.Zobacz jakie ma radiatory :)Wiesz co oznacza ten przycisk: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Sorki że nie szukam ale nie mam czasu na to bo niestety posiadam modemik = wielkie rachunki za telefon, ale co chciałem to się dowiedziałem, więc chyba bedzie chieftec 360 albo mocniejszy :lol: Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Więc jak w temacie, mam teraz codeszajsa i jak proc pomyka mi tyle co w podpisie to patrząc na napięcia to płakać się chce, co możecie polecić w cenie do 300zł, jaką 400W przynajmniej. CO o tym myślicie, dobre to czy jakiś szas ?? tutaj kliknij Ten Q-Tech to chiński szajs za kilka yuanów. Nawet nie myśl o tym. :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A swojadrogą to ten Q-TECH 550W to nawed koło takiego mocnego zasilacza nie leżał :) hee550W :) dobre sobie.Zobacz jakie ma radiatory :)Wiesz co oznacza ten przycisk: :?: Jak niemasz nic do powiedzenia na temat problemu kolegi Hipo to nie nabijaj sobie postów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A swojadrogą to ten Q-TECH 550W to nawed koło takiego mocnego zasilacza nie leżał :) hee550W :) dobre sobie.Zobacz jakie ma radiatory :)Wiesz co oznacza ten przycisk: :?: Jak niemasz nic do powiedzenia na temat problemu kolegi Hipo to nie nabijaj sobie postów :) nie odwarac kota ogonem :| :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ???????? BOSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ostatnio na forum sa tylko pytania na temat zasilaczy, epoxa 8rda+, i jakiego kompa kupic :| ;) BTW Chieftec 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 dzieki wszystkim za pomoc mam już cheftac'a i jest cool :lol: nie to co kodeshit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 To zmień podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...